Guide: 3 gode tips til deg som skal ta med barn på tur

Mange butikker på nettet tilbyr nå noen ganger forskjellige fraktløsninger. En favoritt blant mange er for tiden å få den levert til en pakkebutikk, hvor du kan hente dine nye varer på et tidspunkt du selv velger. Leveringstypen er svært problemfri, og ofte også det billigste leveringsalternativet.

Du bør også velge å få varene levert til din adresse eller til din arbeidsplass. Leveringsmetoden viser seg noen ganger å være mindre rimelig, men også veldig enkel. Den rimeligste typen levering vil imidlertid alltid være å hente varene selv, men det alternativet avhenger av at du er fysisk i nærheten av nettbutikkens lokasjon.

De fleste nettbutikker garanterer 1-dags levering på mange av butikkens varer, men vær forsiktig da den forutsetter at bestillingen er lagt inn før et bestemt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få ordre fordelt før de logistikkansatte har fri.

Den mest prisbevisste leveringsversjonen

Det er super uproblematisk for alle å sammenligne priser på flere e-butikker og for dette har de aller fleste nettbutikker blitt tvunget til å presse salgspriser spesielt på deres beste i test-produkter – for juniorer, og også for damer og herrer – helt til bunns, og til og med noen ganger lover gratis frakt.

På den annen side kan det fra tid til annen være fordelaktig å sjekke flere nettbutikker for tilbud før du bestiller, slik at du er garantert å få best pris.

Før noen kjøper fra et internettselskap kan de i prinsippet lese nettbutikkens vilkår, men i mange tilfeller er det ikke lenger spennende.

En annen løsning kan kanskje være å se nærmere på om nettforhandleren er godkjent av e-merket, siden det generelt er en forsikring om at internettselskapet forsvarer den offisielle danske lovgivningen, samt at online selskap fra tid til annen til andre det er revidert av eksperter som forstår retningslinjene. Dette er også en god mulighet for bistand, dersom du skulle ha dilemmaer i forbindelse med din bestilling.

I tillegg anbefaler vi at kjøper er nøye med de mest vesentlige forhold som kan ha innvirkning på kjøpet, som for eksempel returretten som butikken tilbyr. I den forbindelse er det også aktuelt at du fortsatt sikrer bestillingsmailen din, slik at du i fremtiden vil kunne overvære bestillingen din, uansett hvilke produkter du etterspør for en mann eller kvinne.

Enkelte nettselskaper sørger for gratis frakt

Trustpilot gir svært stabile snarveier for å tyde opplevelsene til en rekke tidligere kjøpere, og av den grunn er det fornuftig at du følger e-handelens anmeldelser før du handler.

Facebook tilbyr også absolutt verdifulle metoder for å få et inntrykk av e-handelskundetilfredshet. Her ser vi en rekke butikker på nett som tilbyr kunder å gi en anmeldelse av kjøpet sitt, noe som også bør benyttes for å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet er finansiert av inntekter fra annonser. Vi samarbeider tett med et hav av nettbutikker når vi markedsfører butikkenes tilbud, og mottar kompensasjon dersom en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en transaksjon.