3 enkle skjønnhetstips for en med en travel hverdag

De fleste nettbutikker tilbyr i dag ganske mange forskjellige typer levering. En av de mest brukte for tiden er pakkebutikken, så du kan enkelt hente dine nye produkter selv når du har tid. Fraktløsningen er derfor spesielt problemfri, og ofte også den lettest kjøpte leveringsmetoden.

Du bør også tenke på å få produktene sendt til din private bolig eller til jobbadressen din. Leveringsmåten er vanligvis litt dyrere, men også veldig rimelig. Det billigste alternativet for levering vil imidlertid alltid vise seg å være å hente bestillingen selv, men dette avhenger av at du holder deg i nærheten av nettbutikkens fungerende lager.

Et stort antall e-butikker tilbyr mulighet for levering på kun én arbeidsdag på mange av butikkens produkter, noe som imidlertid krever at transaksjonen lagres før et bestemt tidspunkt, med sikte på at de har en sjanse til å rekke å få tilsendt varene før de ansatte får fri.

Noen nettbutikker tilbyr gratis levering, men noen ganger kun når du bestiller for et bestemt beløp. Ellers må du ta den billigste leveringsformen, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Næstved, Hjørring eller Helsinge – vil være å få budet til å bringe pakken din til en pakkebutikk.

Noen nettforhandlere tilbyr gratis frakt

Det er nå uvanlig problemfritt for kjøpere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) mellom forskjellige internettvarehus, og derfor har de fleste nettbutikker sett seg nødt til å redusere salgsprisene på produktene deres – for juniorer, men også for kvinner og menn – betraktelig, og gir til og med noen ganger gratis levering.

Det kan imidlertid fortsatt være nyttig å sjekke en rekke nettforhandlere for rabattkoder før du handler, slik at du er garantert å få den mest attraktive prisen.

Man skal likevel være så forsiktig at dersom en nettbutikk tilbyr det beste innen testvarer til en pris som kan virke uhyrlig attraktiv, bør dette noen ganger være et bevis på en uoppriktig nettbutikk. Kjøp med standard betalingskort er uansett omfattet av regelverk som beskytter kjøper mot falske nettbutikker.

Vi anbefaler betaling med kort eller MobilePay. Alternativt kan du bruke en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du heller vil betale ned regningen over flere uker.

Sjekk om nettbutikken støttes av e-merket

Før folk handler i en butikk, må du noen ganger tyde e-butikkens betingelser, men dette er noen ganger en tid -krevende prosjekt.

Et alternativ kan være å sjekke om nettforhandleren er koblet til e-merket, noe som skal være en garanti for at nettforhandleren overholder de offisielle danske reglene, samt at internettselskapet er jevnlig under tilsyn av advokater som har mye kunnskap om reglene. Det er en veldig god grunn til å få hjelp hvis du opplever vanskeligheter i prosessen med bestillingen din.

Videre foreslås det at kunden er klar over de primære betingelsene som kan håndheves i forbindelse med transaksjonen, for eksempel byttepolicyen nettforhandleren bruker. I den forbindelse er det også essensielt at du permanent lagrer e-postkvitteringen din, slik at du når som helst kan bevise bestillingen din, uansett om du er på utkikk etter et produkt for en voksen eller et barn.

En rekke e-butikker utfører 1 dags frakt

Trustpilot gir de facto ærefulle sjanser til å gjennomgå mange tidligere kjøpers anmeldelser, og på grunn av dette anbefales det at du søker på nettet etter forhandlers anmeldelser før du handler.

Facebook bringer lignende alltid uavhengige metoder for å se på populariteten til nettbutikken. I tillegg til det finnes det faktisk nettbutikker som gir kundene mulighet til å publisere en vurdering av kjøpet sitt, som også bør brukes til å måle hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har tette samarbeid med et team av nettbutikker i form av introduksjon av bedriftenes varer, og innhenting av gebyr forutsatt at våre brukere legger inn en bestilling.

Informasjon om produkter og nettbutikker vedlikeholdes jevnlig, men vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle justeringer som kan ha blitt implementert siden siste oppdatering av nettsidens data.