Vinmonopolet Hamar – Åpningstider og informasjon

Denne artikkelen gir deg all nødvendig informasjon om Vinmonopolet Hamar, inkludert åpningstider og annet relevant informasjon.

Vinmonopolet Hamar

Vinmonopolet Hamar er en butikk som spesialiserer seg på salg av alkoholholdige drikkevarer i Hamar. Butikken tilbyr et bredt utvalg av vin, øl, brennevin og alkoholfrie alternativer.

Åpningstider

Vinmonopolet Hamar har følgende åpningstider:

Dag Åpningstid
Mandag 09:00 – 18:00
Tirsdag 09:00 – 18:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Beliggenhet

Vinmonopolet Hamar ligger i sentrum av Hamar og er enkelt tilgjengelig med offentlig transport og bil. Addressen er [adresse], og det er gode parkeringsmuligheter i nærheten.

Utvalg av produkter

Vinmonopolet Hamar tilbyr et bredt utvalg av produkter innen vin, øl, brennevin og alkoholfrie alternativer. Butikken har et variert sortiment som passer både for nybegynnere og erfarne.

Responsibelt salg

Vinmonopolet Hamar legger stor vekt på ansvarlig salg og sørger for å overholde gjeldende lover og regler for salg av alkohol. Det er også tilstrekkelig veiledning tilgjengelig for å hjelpe kunder med å ta informerte valg.

Kundeservice

Vinmonopolet Hamar har et dedikert team av kunnskapsrike ansatte som er klare til å bistå kunder med spørsmål og veiledning. Dersom du trenger hjelp til å finne riktig produkt eller har spørsmål om produkter eller anledninger, er det bare å ta kontakt.

Oppsummering

Vinmonopolet Hamar er en pålitelig butikk som tilbyr et bredt utvalg av alkoholholdige drikkevarer og alkoholfrie alternativer. Butikken har fleksible åpningstider for å imøtekomme ulike behov, og sørger for å overholde regler og forskrifter for ansvarlig salg av alkohol. Det er enkelt og praktisk å besøke Vinmonopolet Hamar, og de ansatte er klare til å hjelpe med alle spørsmål og veiledning du måtte ha.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er Vinmonopolet i Hamar?

Vinmonopolet i Hamar ligger på Storhamargata 46. Dette er den offisielle adressen for Vinmonopolet i Hamar.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i Hamar?

Åpningstidene til Vinmonopolet i Hamar er mandag-fredag fra kl. 10:00-18:00 og lørdag fra kl. 10:00-15:00. Hvis du ønsker å handle på Vinmonopolet i Hamar, bør du huske å komme innenfor disse tidene.

Hvordan kommer jeg meg til Vinmonopolet i Hamar med offentlig transport?

Du kan enkelt komme deg til Vinmonopolet i Hamar med buss eller tog. Stasjonen ligger i nærheten av butikken. Bruk reiseplanleggeren til Entur for å finne den beste ruten for deg.

Hva er aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet i Hamar?

Aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet i Hamar er 20 år. Sørg for å ha med gyldig legitimasjon som beviser at du er gammel nok til å kjøpe alkohol.

Kan jeg bestille varer fra Vinmonopolet i Hamar på nettet?

Ja, du kan bestille varer fra Vinmonopolet i Hamar på nettsiden deres. Dette gir deg muligheten til å planlegge og velge varene du ønsker før du besøker butikken.

Tilbyr Vinmonopolet i Hamar hjemlevering?

Ja, Vinmonopolet i Hamar tilbyr hjemlevering av varer. Dette kan være svært praktisk hvis du ikke har mulighet til å dra til butikken personlig.

Hva er den gjeldende praksisen for smaksprøver hos Vinmonopolet i Hamar?

På grunn av COVID-19 er det for tiden ingen smaksprøver hos Vinmonopolet i Hamar. Ta gjerne kontakt med butikken for oppdateringer om når smaksprøver vil være tilgjengelig igjen.

Kan jeg returnere varer jeg har kjøpt på Vinmonopolet i Hamar?

Ja, du kan returnere varer du har kjøpt på Vinmonopolet i Hamar. Sørg for å ha med kvitteringen og varer i ubrutt emballasje.

Tilbys det gavekort hos Vinmonopolet i Hamar?

Ja, du kan kjøpe gavekort hos Vinmonopolet i Hamar. Dette kan være en flott gaveidé for vin- og brennevinselskere.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Vinmonopolet i Hamar?

Vinmonopolet i Hamar aksepterer betalingskort som Visa og Mastercard, samt kontanter. Husk at enkelte varer kan ha begrensninger på betalingsmetoder.

Artiklen Vinmonopolet Hamar – Åpningstider og informasjon har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 6 anmeldelser