Vg utøya

Utøya – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Utøya på VG. … Regnet lettet akkurat i tide for Pride-paraden på AUFs sommerleir på Utøya torsdag ettermiddag.

Les nyheter, artikler og se videoer om Utøya på VG

Terrorangrepet 22. juli – VG

Terrorangrepet 22. juli

Anders Behring Breiviks massedrap i Oslo og på Utøya er verste angrepet som har rammet Norge etter 2. verdenskrig. 77 mennesker mistet livet.

Her finner du VGs historiske dekning av terrorangrepet fra årene 2011 og 2012. Anders Behring Breiviks massedrap i Oslo og på Utøya er verste angrepet som har rammet Norge etter 2. verdenskrig. 77 mennesker mistet livet.

Dagen som endret Norge – VG

Dagen som endret Norge

9. jul. 2021 — 77 ble drept og minst 40 hardt skadet i terrorangrepene mot Utøya og Regjeringskvartalet. Slik forløp timene og minuttene som skulle ryste …

77 ble drept og minst 40 hardt skadet i terrorangrepene mot Utøya og Regjeringskvartalet. Slik forløp timene og minuttene som skulle ryste en hel verden.

Politiet: Minst 84 drept på Utøya – VG

23. jul. 2011 — (VG Nett) Politiet bekrefter at minst 84 personer er drept i den uvirkelige skyteepisoden på Utøya.

(VG Nett) Politiet bekrefter at minst 84 personer er drept i den uvirkelige skyteepisoden på Utøya.

Grafikk: Slik skjedde angrepene 22. juli – VG

Slik skjedde angrepene – VG Nett

22. juli utløste Anders Behring Breivik en nærmere 1000 kilos bombe i regjeringskvartalet og gjennomførte en massakre mot AUF-leiren på Utøya i Tyrifjorden.

Grafikk: Slik skjedde angrepene fredag 22.juli

Én av tre Utøya-overlevende har mottatt hatmeldinger eller …

Én av tre Utøya-overlevende har mottatt hatmeldinger eller trusler: – Skummelt – VG

31. mai 2021 — HETSES: Her er eksempler på ulike meldinger Utøya-overlevende har fått i innboksen og i posten, som AUF har oversendt VG.

En ny rapport viser at mange Utøya-overlevende har opplevd hatefulle ytringer eller trusler. AUF-leder Astrid Hoem måtte skaffe seg hemmelig nummer – og orker ikke lenger å lese kommentarfeltet.

Terrorofrene på Utøya og i Oslo – VG

Terrorofre – Oslobomben – VG Nett

Terrorofrene på Utøya og i Oslo. Legg igjen en hilsen til de omkomne ved å klikke på profilene under. Disse omkom etter skytingen på Utøya: …

Trettebergstuen om Oslo-skytingen: – Ble egentlig ikke … – VG

Trettebergstuen om Oslo-skytingen: – Ble egentlig ikke overrasket – VG

5. aug. 2022 — UTØYA (VG) AUF-ere som overlevde terrorangrepet på Utøya og skeive som ble angrepet i Oslo 25. juni har lignende opplevelse av hets i …

UTØYA (VG) AUF-ere som overlevde terrorangrepet på Utøya og skeive som ble angrepet i Oslo 25. juni har lignende opplevelse av hets i ettertid, mener AUF-leder Astrid Hoem.

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

Retten stopper bygging av Utøya-minnested. Ringerike tingrett gir naboene medhold i at minnestedet for Utøya på Utøyakaia skal stoppes midlertidig. – Staten og …

Keywords: vg utøya