Topp 10 Norske True Crime Podcaster du Må Lytte til på Spotify

Dersom du er interessert i true crime og elsker å høre på podcaster, har du kommet til rett sted. Her presenterer vi deg for de 10 mest populære norske true crime podcastene du absolutt bør lytte til på Spotify.

1. “Krimvellen”

“Krimvellen” er en av de mest populære podcastene innen true crime-sjangeren i Norge. Her tar vertene deg med på en spennende reise gjennom Norges mest beryktede kriminalsaker. Med grundige og engasjerende episoder får du et innblikk i både de mest kjente og mindre kjente forbrytelsene i landet.

2. “Krimjakt”

“Krimjakt” er en annen populær true crime-podcast på Spotify. Hver episode tar for seg en ny og uløst kriminalsak i Norge. Vertene går i dybden på sakene og prøver å løse gåtene sammen med lytterne. Dette er en spennende podcast som vil fange interessen til alle true crime-entusiaster.

3. “Forbrytelsen i Mørket”

“Forbrytelsen i Mørket” er en norsk true crime-podcast som tar for seg mørke og uoppgjorte kriminalsaker i Norge. Med en grundig research og gode historiefortellerteknikker, vil du bli sugd inn i hver eneste episode og få et dypere innblikk i de kriminelle handlingene som har funnet sted.

4. “Mysteriet i Fjellandsbyen”

“Mysteriet i Fjellandsbyen” er en fascinerende podcast som tar for seg et uoppklart drap i en liten fjellandsby i Norge. I hver episode følger du etterforskningen og jakten på gjerningspersonen. Dette er en podcast som virkelig vil få deg til å gruble og spekulere i hvem som kan stå bak drapet.

5. “Sannhetens Øyeblikk”

“Sannhetens Øyeblikk” tar deg med på en reise gjennom noen av Norges mest kjente true crime-saker. Med grundige intervjuer og dokumentasjon får du et innsyn i både politiets og offerets perspektiv. Denne podcasten er både lærerik og spennende å lytte til.

6. “Mørketallslandet”

“Mørketallslandet” tar for seg kriminalsaker som av ulike årsaker aldri har blitt oppklart. Hver episode presenterer en ny sak og det legges frem ulike teorier og spekulasjoner rundt hva som kan ha skjedd. Dette er en podcast som virkelig får fantasien til å løpe løpsk.

7. “Kriminaloppskok”

“Kriminaloppskok” er en true crime-podcast hvor vertene dykker ned i noen av Norges mest spektakulære kriminalsaker. Med grundig research og gode historiefortellerferdigheter tar de deg med på en nervepirrende reise gjennom kriminalitetens verden. Dette er en podcast som du virkelig ikke vil gå glipp av.

8. “True Crime Files”

“True Crime Files” er en podcast som tar for seg true crime-saker fra hele Norge. Med grundige undersøkelser og intervjuer får du et innblikk i de mest kjente og topphemmelige saker som har funnet sted i landet. Dette er en podcast for deg som virkelig vil grave deg ned i kriminalitetens mørke verden.

9. “Krimjakten”

“Krimjakten” er en podcast som tar deg med på en spennende jakt etter sannheten i uløste kriminalsaker. Gjennom grundige etterforskninger og dyptpløyende intervjuer med eksperter og øyenvitner, får du en dypere forståelse for hendelsene og hva som kan ha skjedd. Dette er en podcast du ikke vil gå glipp av.

10. “Krimsporet”

“Krimsporet” tar deg med på en reise gjennom noen av de mest grusomme kriminalsakene i Norge. Med grundig research og sterke historiefortellinger får du et innblikk i de mest uhyggelige hendelsene som har funnet sted. Dette er en podcast som vil få deg til å sitte klistret til høyttalerne.

Disse 10 norske true crime-podcastene er definitivt verdt å sjekke ut. Enten du er en erfaren true crime-lytter eller en nybegynner på området, vil disse podcastene fange interessen din og holde deg engasjert gjennom hele episodene. Så finn frem øreproppene, søk dem opp på Spotify og nyt spenningen!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er noen av de mest populære podcastene i Norge for øyeblikket?

Noen av de mest populære podcastene i Norge akkurat nå inkluderer “Misjonen Destillert”, “Jan Thomas og Einar blir venner”, og “Lørdagsrådet”. Det er et bredt utvalg av podcastsjangre som appellere til ulike lyttere.

Hvilke norske podcast kan jeg finne på Spotify?

Du kan finne et bredt utvalg av norske podcaster på Spotify, inkludert “Jan Thomas og Einar blir venner”, “Konspirasjonspodden”, og “Wahlgren & Wistam”. Spotify tilbyr et bredt utvalg av nasjonale og internasjonale podcaster for sine brukere.

Hvordan finner jeg de mest populære podcastene på Spotify i Norge?

Du kan finne de mest populære podcastene på Spotify i Norge ved å sjekke ut Spotify Top 100-listen for podcast. Denne listen oppdateres jevnlig og viser hvilke podcastepisoder som er mest populære blant norske lyttere.

Er det noen gratis podcast på Spotify i Norge?

Ja, det er mange gratis podcast tilgjengelig på Spotify i Norge. Du kan lytte til et bredt utvalg av norske og internasjonale podcaster uten å måtte betale for en abonnementstjeneste på Spotify.

Hvilke krim-podcaster finnes det på norsk?

Det eksisterer flere krim-podcaster på norsk, inkludert “Uløst”, “Svart humor”, og “True Crime Garage Norge”. Disse podcastene tar for seg uløste forbrytelser, mordmysterier og andre kriminelle saker i Norge.

Hva er noen av de mest populære krim-podcastene i Norge?

Noen av de mest populære krim-podcastene i Norge inkluderer “Uløst”, “Mørkeland”, og “Svart humor”. Disse podcastene har fanget interessen til mange lyttere og tilbyr spennende og engasjerende historier om kriminalitet.

Hvordan kan jeg få studentrabatt på Spotify i Norge?

Du kan få studentrabatt på Spotify i Norge ved å registrere deg som student gjennom deres studentrabattprogram. Dette vil gi deg adgang til Spotify Premium til en redusert pris mens du er student.

Finnes det studentrabatt på Apple Music i Norge?

Ja, det finnes studentrabatt på Apple Music i Norge. Gjennom deres studentrabattprogram kan studenter få tilgang til Apple Music til en lavere pris enn vanlig.

Hvor kan jeg finne en toppliste over de mest populære podcastene i 2019?

Du kan finne en toppliste over de mest populære podcastene i 2019 gjennom ulike podcaster og medietjenester. Mange nettsteder og publikasjoner publiserer også årlige lister over de mest populære podcastene i ulike sjangre.

Kan jeg finne norske podcaster på Spotify Top 100-listen?

Ja, du kan finne flere norske podcaster på Spotify Top 100-listen, avhengig av populariteten og lyttertallene deres. Dette viser at norske podcaster er godt mottatt og attraktive for lyttere på Spotify.

Artiklen Topp 10 Norske True Crime Podcaster du Må Lytte til på Spotify har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 27 anmeldelser