Sol skille

Norges villeste solskillebilder – og historiene bak – VG

Norges villeste solskillebilder – og historiene bak – VG

27. jul. 2019 — Har du Norges beste skille? Send ditt bilde til VG … Dette gjør solen med kroppen din … Se flere bilder på VGs solskille-protokoll.

Norge lider – og noen får seg en god latter, som politiet da de stoppet solbrente Astrid Opsal som satt bak rattet med frossen hundemat på den solbrente ryggen.

Har du Norges beste skille? Send ditt bilde til VG

Har du Norges beste skille? Send ditt bilde til VG – VG

26. jul. 2019 — Noe godt råd for hva man bør gjøre om huden har fått for mye sol, har han egentlig ikke. – Man må bare ta det som det er. Man vet jo at det er …

BERGEN (VG) Tusenvis av nordmenn slanger seg nå i sommervarmen, med mål om å få mest mulig sommerfarge på kroppen. – Blir man solbrent, er den ens egen skyld, mener 25 år gamle Gustav Wictor.

Hvordan få vekk skille etter å ha vært ute i sola? – Ung.no

Sommer og sol er deilig og gjør at du føler deg bra. Men sola kan også være skadelig. For sterk sol kan gjøre deg solbrent og gi deg hudskader.

Skille i huden fra solen i sommer. Hvordan bli kvitt det? Er det …

2. okt. 2022 — Skal du ut i solen er det viktig å beskytte huden med solkrem tilpasset din hudtype. Har du en mørkere hud en det som er normalt i Norge er det …

Solbrun: Slik blir du kvitt bikiniskillet! – KK

Solbrun: Slik blir du kvitt bikiniskillet!

24. jun. 2011 — Eksfoliering er uansett viktig når du skal ut i solen. Det samme gjelder bruk av solkrem – og særlig på områdene der du har et hvitt skille.

Uten å tilbringe timevis på nudiststranda.

De drøyeste solskillene – Nettavisen

De drøyeste solskillene

7. jun. 2007 — (iBergen.no) De siste dagene har solen brent seg inn i huden på mang en … som vurderer hvem som får den «ærefulle» tittelen Årets skille.

Disse husker solkrem resten av sommeren. Se bildene og send inn ditt forslag.

6 solkrem-tabber mange gjør

SOL har samlet 6 solkrem-tabber du må unngå i solsteika: … forteller til NRK at solkremen lett kan skille seg om den oppbevares veldig varmt.

Har du sjekket holdbarhetsdatoen?

– Tungt å skille lag – SOL

24. jul. 2005 — skille fra sola … Tør nesten ikke gå i singlet, for alle kommenterer skillet mitt, … Sol deg med sunblock på det bruneste området.

Keywords: sol skille