Posten norge adm. dir.

Konsernledelsen – Posten Norge

Konsernledelsen i Posten Norge har det strategiske og operative resultatansvaret for sine områder. Tone Wille er konsernsjef i Posten Norge AS.

Konsernledelsen i Posten Norge har det strategiske og operative resultatansvaret for sine områder. Tone Wille er konsernsjef i Posten Norge AS.

Styret – Posten Norge

Styret i Posten Norge forvalter godt og langsiktig eierskap på vegne av generalforsamlingen. Anne Carine Tanum er styreleder siden 2022.

Thomas Støkken er ny konserndirektør i Posten – Mynewsdesk

Thomas Støkken er ny konserndirektør i Posten | Posten Norge

2. aug. 2022 — Posten-konsernet har ansatt Thomas Støkken (52) som ny konserndirektør for divisjon E-handel og logistikk. – Jeg er svært imponert over …

Posten-konsernet har ansatt Thomas Støkken (52) som ny konserndirektør for divisjon E-handel og logistikk

Edvard Nervik – Eiendomsdirektør – Posten Norge – LinkedIn

Administrerende direktør i Posten Eiendom/eiendomsdirektør i Posten Norge AS med ansvar for kontraktsforvaltning og prosjektavdeling …

Posten Norge – Wikipedia

Posten Norge – Wikipedia

Posten Norge AS er et norsk statseid konsern med midlertidig konsesjon til å drive postombæring i Norge. Konsernet driver også med transport innenfor flere …

Posten henter ny kommunikasjonsdirektør fra DHL – KOM24.no

Posten henter ny kommunikasjons­direktør fra DHL

28. jan. 2022 — Etter 18 år i Deutsche Post DHL Group flytter Silje Skogstad hjem til Norge og blir Postens nye konserndirektør med ansvar for strategi og …

– Kombinasjonen av strategi og kommunikasjon er unik.

Din adresse hos Posten

Sjekk hva som er registrert om deg i Postens adresseregister. … Søk i kartet for adressen til det aktuelle postkontor/Post i Butikk i Norge.

Full kontroll på at vi har din riktige adresse og at alle familiemedlemmene står oppført i husstanden. Husk også å fjerne medlemmer som ikke lenger er på din adresse.

Så mye økte lønna til lederne i statlige selskap

Så mye økte lønna til lederne i statlige selskap | FriFagbevegelse

8. okt. 2020 — Tone Wille, konserndirektør i Posten Norge og Ingvild Storås – administrerende direktør i Baneservice. Vis bildetekst.

De administrerende direktørene i statlige eide selskap har godt betalt. I fjor viste de litt moderasjon når det gjelder lønnsvekst. I alle fall noen.

Posten Norge – Digi.no

Logoen til Posten Norge. Postens gullkantede IT-kontrakt går til indisk kjempe. 19. mai 2019 · Jens Middborg er administrerende direktør i Capgemini Norge.

Om oss – PostNord

Om PostNord | PostNord

Ved å kunne tilby norske forbrukere en konkurrerende aktør til Posten har de norske … Robin Olsen er administrerende direktør i PostNord Norge …

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør nordiske selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige.

Keywords: posten norge adm. dir.