Elvely Camping: Den beste campingplassen i Hemsedal

Elvely Camping er en fantastisk campingplass som ligger i vakre omgivelser i Hemsedal. Med sin storslåtte natur og gode fasiliteter, er dette virkelig det beste stedet for en uforglemmelig campingopplevelse.

Toppmoderne fasiliteter

På Elvely Camping vil du finne toppmoderne fasiliteter som gjør oppholdet ditt ekstra behagelig. Campingplassen tilbyr rene sanitærfasiliteter med varmt vann, dusjer og toaletter. Det er også stort fokus på miljøvennlighet, med gjenvinningsstasjoner og muligheter for resirkulering.

Du trenger ikke å bekymre deg for matlagingen heller. Elvely Camping har et velutstyrt felleskjøkken hvor du kan tilberede dine egne måltider. Her finner du alt du trenger, fra stekeovner og mikrobølgeovner til kjøleskap og oppvaskmaskiner.

Aktiviteter for hele familien

På Elvely Camping er det noe for enhver smak. Her kan du nyte naturen og de flotte omgivelsene ved å gå på fjellturer, sykle i fjellet eller fiske i en av de mange fjellvannene i området. Campingplassen tilbyr også en rekke organiserte aktiviteter, som kan inkludere alt fra kanopadling og klatring til guidede turer og barnas lekeland. Det er definitivt noe for hele familien å glede seg over!

Overnattingsmuligheter

På Elvely Camping kan du velge mellom flere forskjellige overnattingsmuligheter som passer dine behov. Enten du ønsker å campe i ditt eget telt, bo i campingvogn eller hytte, eller til og med leie en av deres luksuriøse glamptelt, så har de noe for enhver smak og lommebok.

Campingplassen har godt vedlikeholdte og romslige plasser for telt og campingvogner, med tilgang til strøm og vann. Hyttene er koselige, godt utstyrt og gir deg den perfekte hjemme-fra-hjemme-følelsen. Glampingteltene er fullt utstyrt med komfortable senger, eget kjøkkenområde og en privat uteplass – alt du trenger for en luksuriøs campingopplevelse i naturen.

Beliggenhet

Elvely Camping ligger i hjertet av Hemsedal, en av Norges vakreste fjellbygder. Med sin beliggenhet ved foten av majestetiske fjell og omgitt av vakre elver og innsjøer, er dette en destinasjon som virkelig tar pusten fra deg.

Enten du er en ivrig fjellvandrer, en lidenskapelig fisker eller bare ønsker å nyte naturen i rolige omgivelser, så vil Elvely Camping være det perfekte utgangspunktet for alle dine eventyr.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Elvely Camping?

Elvely Camping ligger i Hemsedal, en vakker fjellbygd i Buskerud fylke i Norge.

Hva slags fasiliteter tilbys på Elvely Camping?

Elvely Camping tilbyr moderne toalett- og dusjfasiliteter, strømtilkobling, vaskemaskin, tømmestasjon for bobiler, og et lekeområde for barn.

Hva er severdighetene rundt Elvely Camping?

Rundt Elvely Camping finner du mange flotte turmuligheter, som fotturer i fjellet, fisking i nærliggende elver og innsjøer, og sykkelturer langs vakre naturstier.

Er det mulig å leie campingutstyr på Elvely Camping?

Ja, det er mulig å leie utstyr som telt, soveposer og liggeunderlag på Elvely Camping.

Finnes det butikker i nærheten av Elvely Camping?

Ja, det er dagligvarebutikker og andre nødvendighetsbutikker i nærheten av Elvely Camping, der du kan handle det du trenger.

Er det tillatt å ha med kjæledyr på Elvely Camping?

Ja, det er tillatt å ha med kjæledyr på Elvely Camping, men de må holdes i bånd og eierne må rydde opp etter dem.

Er det Wi-Fi-tilgang på Elvely Camping?

Ja, det er Wi-Fi-tilgang på Elvely Camping. Du kan få tilgang til internett på campingplassen.

Hvilke aktiviteter er tilgjengelige i området rundt Elvely Camping?

I området rundt Elvely Camping kan du drive med aktiviteter som fjellturer, fisking, sykling, klatring og båtturer på innsjøer.

Hvordan kan jeg booke en plass på Elvely Camping?

Du kan booke en plass på Elvely Camping ved å kontakte dem direkte på telefon eller e-post, eller du kan booke online via deres nettside.

Hvor langt er det til nærmeste skisenter fra Elvely Camping?

Elvely Camping ligger bare en kort avstand unna Hemsedal Skisenter, som er et populært skisenter med mange løyper for både alpint og langrenn.

Artiklen Elvely Camping: Den beste campingplassen i Hemsedal har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 13 anmeldelser