De norske is-kvinnene vg

Dette er de norske IS-kvinnene – VG

19. mar. 2019 — BEIRUT/OSLO (VG) Minst ti norske kvinner reiste til de IS-kontrollerte områdene i Syria og Irak. Nå har terrorgruppens såkalte «kalifat» …

BEIRUT/OSLO (VG) Minst ti norske kvinner reiste til de IS-kontrollerte områdene i Syria og Irak. Nå har terrorgruppens såkalte «kalifat» kollapset. Dette vet vi om kvinnene som dro.

De hjemvendte IS-kvinnene – VG

2. apr. 2021 — Rundt tusen kvinner fra Vest-Europa dro til Syria for å gifte seg med IS-krigere. Hva har skjedd med dem som kom tilbake?

Rundt tusen kvinner fra Vest-Europa dro til Syria for å gifte seg med IS-krigere. Hva har skjedd med dem som kom tilbake?

Norsk IS-kvinne (30) møter i retten: – Hun sitter på mye … – VG

Norsk IS-kvinne (30) møter i retten: – Hun sitter på mye informasjon – VG

2. mar. 2021 — Norsk IS-kvinne (30) møter i retten: − Hun sitter på mye informasjon. 30-åringen dro til Syria i 2013 for å gifte seg med en jihadistkriger.

30-åringen dro til Syria i 2013 for å gifte seg med en jihadistkriger. Det gjør henne skyldig i terrordeltagelse, mener påtalemyndigheten. Forsvarer mener kvinnen i praksis var en fange av IS-ektemannen.

Dette er de gjenværende IS-kvinnene – VG

23. jan. 2020 — Alle de fire IS-kvinnene som fortsatt er internert i Syria kan ha krav på konsulær bistand dersom de ber om det, og alle barna født av norske …

Fire kvinner med norsk statsborgerskap, med til sammen fire barn født i den såkalte Islamske staten (IS), sitter fortsatt internert i to ulike leirer i Nord-Syria.

IS-kvinne forteller om drap på sønnen i ny bok – VG

24. aug. 2022 — OSLO/BEIRUT (VG) Et drap på en ett år gammel norsk gutt i Syria, blir beskrevet i en ny bok om IS-kvinnen Aisha Shezadi Kausar.

OSLO/BEIRUT (VG) Et drap på en ett år gammel norsk gutt i Syria, blir beskrevet i en ny bok om IS-kvinnen Aisha Shezadi Kausar.

Norsk IS-kvinne tiltalt for terrordeltagelse – VG

5. feb. 2021 — Den norske IS-kvinnen (30) som ble hentet hjem til Norge i fjor, er tiltalt for terrordeltagelse i Syria. Grunnlaget er kvinnens ekteskap …

Den norske IS-kvinnen (30) som ble hentet hjem til Norge i fjor, er tiltalt for terrordeltagelse i Syria. Grunnlaget er kvinnens ekteskap med tre IS-krigere.

Danmark og Tyskland henter IS-kvinner: Norge følger … – VG

Danmark og Tyskland henter IS-kvinner: Norge følger situasjonen – VG

7. okt. 2021 — De siste to dagene har Danmark og Tyskland hentet hjem til sammen 11 IS-kvinner og 37 barn. Norsk UD sier de «deltar i debatten», …

De siste to dagene har Danmark og Tyskland hentet hjem til sammen 11 IS-kvinner og 37 barn. Norsk UD sier de «deltar i debatten», men vil ikke si noe om hvordan de forholder seg til norske IS-kvinners ønske om bistand.

Bok om norsk IS-kvinne: Til å få frysninger av – VG

. Fra innsiden av IS-helvetet. Bokanmeldelse: Kristin Solberg: «Den andre» – VG

24. aug. 2022 — NRK-REPORTER: Kristin Solberg har skrevet bok om den norske IS-kvinnen, Aisha Shezadi Kausar. Her er Solberg foran et Foran brennende …

Kristin Solbergs bok om den norske IS-kvinnen Aisha Shezadi Kausar er til å få frysninger av.

Ber Norge hente hjem utviste IS-kvinner – VG

10. jun. 2021 — De fire norske IS-kvinnene vil bli utvist fra Rojava, området som kurderne kontrollerer i Syria. Men i praksis forutsetter det en avtale med …

De fire norske IS-kvinnene vil bli utvist fra Rojava, området som kurderne kontrollerer i Syria. Men i praksis forutsetter det en avtale med Norge før kvinnene kan sendes ut av landet, får VG bekreftet.

Ber om advokathjelp til barn av IS-kvinner – VG

9. feb. 2022 — Redd Barna mener den norske staten må betale for advokater som kan representere interessene til barna til norske IS-kvinner.

Redd Barna mener den norske staten må betale for advokater som kan representere interessene til barna til norske IS-kvinner.

Keywords: de norske is-kvinnene vg