4 forslag til den deiligste selvfornøyelsesdagen

En stor del av nettbutikkene tilbyr heldigvis alle slags leveringsmetoder. En som er mye brukt for tiden er hentesteder, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente de bestilte varene den dagen det passer deg. Fraktløsningen er derfor spesielt fleksibel, og også den rimeligste typen levering.

Du bør også prøve å få pakken sendt til ditt bosted eller til din arbeidsadresse. Fraktløsningen vil stort sett være litt dyrere, men også ganske smidig. Det billigste fraktalternativet vil imidlertid utvilsomt være å hente varene selv, noe som avhenger av om du bor i nærheten av nettselskapets lokasjon.

En rekke nettselskaper tilbyr mulighet for dag-til-dag levering på de fleste varer, noe som tross alt er betinget av at bestillingen er lagt inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne å få bestillingen permisjon før pakkeansatte har fri.

Noen få nettbutikker tilbyr gratis levering, men noen ganger bare hvis du kjøper for et bestemt beløp. Ellers bør du vurdere den rimeligste leveringsversjonen, som i mange tilfeller – uansett om du er i nærheten av Horsens, Ikast eller Sorø – vil være å få budet til å levere bestillingen til et hentested.

Se nærmere på om internettselskapet er godkjent av e-merket

I dag er det usedvanlig enkelt for folk å sammenligne priser blant ulike nettforhandlere og dermed har de fleste nettbutikker funnet det er nødvendig å redusere prisene på en rekke av deres produkter – for barn, så vel som for menn og kvinner – til bunnen, og til og med noen ganger garantere gratis frakt.

Til tross for dette kan det imidlertid være fordelaktig å utforske noen forskjellige nettbutikker etter tilbud før du gjennomfører kjøpet, slik at du er på den sikre siden av å få den mest attraktive prisen.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Som en annen løsning kan du velge et avbetalingstilbud som ViaBill dersom du foretrekker å betale beløpet over flere uker.

Det er lurt at du søker i nettselskapets anmeldelser

Før folk bestiller fra en nettbutikk kan du faktisk få en oversikt over butikkens forretningsavtale, men det er bare en omfattende prosjekt.

En enkel løsning kan derfor være å undersøke om nettbedriften er et e-merket medlem, siden det generelt er en erklæring om at nettbutikken overholder gjeldende dansk lovgivning, samt at e-handelen blir nå og da gjennomgått av spesialister som har kompetanse innenfor regelverket på området. I tillegg har du mulighet til å bli assistert dersom du støter på problemer med kjøpet.

Videre anbefales det at du er klar over de mest grunnleggende bestemmelsene som spiller inn i forbindelse med transaksjonen, f.eks. hvilken byttepolicy har butikken. I forhold til det er det også essensielt at du fortsatt beholder faktura-e-posten din, slik at du kan bevise transaksjonen en annen gang, uansett om du handler jente eller gutt.

Vurdert av eksperter som er godt kjent med reglene

Trustpilot fører til alltid strålende muligheter til å analysere en stor del av tidligere forbrukeres oppfatninger, og det er derfor smart at du undersøker online butikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook innebærer også helt ærlige sjanser til å få et innblikk i nettbutikkens popularitet. Her er det en rekke internettselskaper hvor folk kan skrive ned en omtale av sin kjøpsopplevelse, som også bør brukes til å fornemme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi har samarbeidsavtaler med en rekke ulike nettbutikker, da vi presenterer butikkenes tilbud, og tar betaling dersom de besøkende vi videresender gjør et kjøp.

Data om varer og nettforhandlere oppdateres rutinemessig, men det gis ingen garantier mot endringer som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens informasjon.